Fattig student, nu ännu fattigare...

Idag har det spenderats pengar...

Ska till London med en del kompisar i slutet av oktober (åker torsdagen den 28:e) för att gå på London Expo (ett konvent). Så vi beställde och betalade flygbiljetterna idag. Då vi är ganska sent ute (pga olika förståeliga anledningar som jag inte känner för att gå in på), så blev det lite dyrare än först tänkt. Lite extra dyrt för mig också... De flesta (dvs alla utom jag och Cloud) drar tillbaka till Sverige tisdagen den 2 oktober. Jag måste dra tillbaka redan söndagen den sista, pga betygsgrundande redovisningar den 1 och 2 oktober. Vilket ju är skittrist egentligen, med tanke på att det även är min allra första gång i London.

Var tänkt att Cloud skulle göra mig sällskap tillbaka till Sverige på söndagen - för då skulle ingen av oss behöva resa ensam - men nu kanske det blir att han åker tillbaka tidigt på måndagen istället. Vore ju tråkigt, men jag skulle förstå honom. Det kostar en del mer att flyga på söndagen, jämfört med t.ex. måndagen. Men det visar sig väl under månaden hur han väljer att göra :P

Andra utgiften för dagen är beställda tågbiljetter till och från Stockholm för helgen, vilket ju går på några hundra. Jag och Yami ska åka dit på lördag morgon/förmiddag och tillbaka på söndag eftermiddag. Vi ska gå i lite affärer samt umgås med Cloud (blir hos honom vi spenderar natten också). Det ska bli kul faktiskt :) Har nästan aldrig varit i Stockholm, och aldrig annat än att vara där med min skolklass (ett antal många år sedan). Sen träffar man nästan aldrig Cloud, så det ska också bli väldigt kul :)

Vad mer har det spenderats pengar på idag? Är nog kanske inget mer, men är ju ändå rätt stora utgifter jag haft under dagen (och det räcker och blir över). Fick dock även hem beställd skollitteratur (och lite andra böcker) idag, men de behövdes tack och lov inte betalas vid uthämtning.


Har allt som allt varit en rätt jobbig dag. Ingen av biljettbeställningarna har nämligen gått problemfritt. Flygbiljetterna gick upp förjävligt i pris under 5-10 minuter, vilket inte kändes speciellt trevligt (speciellt för mig som redan skulle få lov att lägga ut mer än de andra). Sen när jag och Yami beställde tågbiljetterna till/från Stockholm blev det problem för att Yami inte fick mejlet med ordernumret. Så vi fick lov att ringa SJ och hoppas på att det gick att få tag på numret på något sätt, annars skulle hon få lov att köpa dubbelt av en biljett (aldrig kul). Det löste sig dock bra, då vi fick numret.

Efter detta (ett par timmar senare visserligen) åker jag på migrän och måste lägga mig en timme. Den är borta nu - skönt nog - men ligger och lurar och riskerar att komma tillbaka om ett tag.

Och som om det inte var nog... Så bestämde sig Mozilla för att jävlas och haka upp sig efter andra stycket av detta inlägg. Så efter mycket svärande, så tvingas jag starta om webbläsaren - fullt beredd på att skita i att skriva något inlägg ändå, eftersom jag inte var/är på humör för att skriva om något. Men till min stora häpnad, så hade det jag skrivit sparats som ett utkast :)


Och nu har jag skrivit mer än tillräckligt. Kommer dyka upp en massa planerade saker i september-oktober, som jag skulle kunna nämna, men får se om jag orkar nämna dem efter att de har varit istället :P


ByeBye!
**Allan**


RSS 2.0