Kan inte sova

Jag är som vanligt bra på att uppdatera här... Menmen!
 
Jag har kommit in i en period när jag inte kan sova ordentligt. Det tar mig oftast ett par timmar att somna, oavsett när jag lägger mig eller hur trött jag är. Jävligt irriterande, så har börjat försöka somna till olika saker - just nu är det According to Jim (Jims värld). Allt för att inte behöva ligga och stirra upp i taket eller in i väggen och bara tänka på hur gärna jag vill somna.
 
När jag väl har somnat, tror ni att jag får sova tills det är dags att gå upp? Nope! Brukar visserligen alltid vakna tidigare än jag behöver, även om jag är för trött för att gå upp just då eller om det är för tidigt att gå upp (t.ex. runt 5-6-tiden). Men nu vaknar jag flera gånger upp natten de flesta nätterna - visserligen inget ovanligt heller - vilket jag hade kunnat stå ut med om jag bara hade fått sova i lugn och ro när jag väl sover. Det får jag dock inte. Utan jag ska drömma mardrömmar och skit hela tiden, som vid flera tillfällen har fått mig att vakna nära till tårar. En natt hade jag till och med gråtit i sömnen! Vad fan! Kom igen! Låt mig sova!
 
Jaja, inte så mycket att göra åt det annat än att hoppas att det vänder snart. Kanske borde införskaffa en ordentlig drömfångare och se om det hjälper?
 
Blir svårt att orka med saker när det känns som man är på väg att somna hela dagen - inte för att jag kan somna om jag bestämmer mig för att ta en tupplur :P Och är jag inte dödstrött, så är jag övertrött. Vilket, i min mening, är värre, eftersom det innebär att jag är hyperaktiv och bara pratar och pratar och pratar. Och jag pratar inte om vettiga saker, jag säger i princip allt som är i huvudet på mig och det kan bli allt från att jag skulle behöva städa rummet till vilka Pokémon som skulle vara bäst att äta om man inte hade tillgång till annan mat (det sista var mitt stora ämne i söndags, till exempel XP). Andra säger att jag är underhållande när jag är på sådant humör, men jag har svårt att se hur jag kan vara annat än jobbig.
 
Men nu är jag trött på det här ämnet - eller snarare på att skriva och låta som en gnällig tonåring - så jag ska ta och göra mig iordning för sjukgymnastik och dagens komvuxlektion nu.
 
 
Ha en bra dag alla som eventuellt läser detta! Och jag önskar er även god sömn! (Har ni någon sömn att undvara kan ni skicka den till mig ^_^)
 
 
**Allan Émile**

RSS 2.0