Rå fisk & Monster

Skäms på mig! Nu gör jag ett nytt inlägg ändå... Jaja, då blir väl SummerZpyr0 nöjd :P

Sushi

Var och åt sushi igår med Yami och hennes klasskompis :) Glömde tyvärr säga till om att jag inte ville ha räkor med det jag beställde, usch och blä för räkor!

 

Digimon
Senare på kvällen fotsatte jag och Yami att kolla på Digimon. Vi har nu sett klart hela säsong 1, bara fyra säsonger kvar ^__^ Och ja, jag är fullt medveten att vi är riktiga nördar. Men det är vi stolta över!

Det är skrämmande hur lik Jyou är mig, förresten, när det kommer till många saker. Speciellt med tanke på att jag ska cosplaya honom, och hade totalt glömt bort vissa av hans karaktäristiska drag.


Design
Har jobbat på designen till bloggen också, vilket kanske syns. Är pedant så jag är inte helt nöjd med hur det ser ut... Men orkar inte trixa mer just nu. Får se om jag pedantar mig mer senare i veckan.



ByeBye!
**Allan**

Skam och vanära

Skam och vanära! Jag har skaffat mig en blogg!? Att jag kunde övertalas till detta hemska dåd... Det är knappt så jag tror det själv!

Ni skulle bara ana vilket fasansfullt hot som har lett mig till denna desperata akt. SummerZpyr0 hotade med att skapa en blogg i mitt namn, om jag inte skapade en själv!!! Hemska öde, fasansfulla mardröm!

Min stolthet är sårad, så nu kommer jag gråta mig själv till sömns *Snyft*


Visar sig om det blir fler inlägg i framtiden eller icke (SummerZpyr0 talar om att jag ska göra minst ett inlägg i veckan). Min själ är tillräckligt skadad som det är av detta bakslag...


ByeBye!
**Allan**

RSS 2.0