Diary

Förresten, jag har gjort ett försök till en "video diary" på min youtube-kanal :)
 
**Allan Émile**

Blankt

Nu har det gått cirka ett halvår sedan jag senast skrev ett inlägg här. Så jag tänkte att det nog är dags igen nu XP
 
Har egentligen inget särskilt att skriva just nu, dock. Känner inte för att ge en tråkig redogörelse av vad som har hänt i mitt liv den senaste tiden eller vad jag har har för planer för de närmaste månaderna.
 
Så vad ska jag skriva om? Några förslag? Någon? Inte? Nähäpp, då får jag väl komma på något själv.
 
Är rätt tomt i mitt huvud just nu, så blir nog ett ganska kort inlägg. Gud, vilken tråkig blogg jag har egentligen! Jag skriver väldigt sällan och jag skriver sällan om något intressant eller något längre inlägg. Jaja, det är som det är med det.
 
Träffade tvillingbrorsan förra helgen och fick ett PS2 av honom, eftersom jag har flera spel men ingen konsol. Har ännu inte kopplat in den till tv:n, men jag funderar på att göra det nu faktiskt. Jag fick precis en väldig lust att spela Crash Bandicoot. Det var många år sedan jag spelade det.
 
Japp, tror jag ska göra det (om jag inte fastnar i läsning igen dvs). Så får jag se om jag ger mig på att skriva ett ordentligt inlägg i veckan istället när det, för det första, inte är lika sent på dygnet och, för det andra, mitt huvud inte är nästintill blankt.
 
Hoppas ni haft en bra helg, har en bra kväll och sover gott! ^_^
 
**Allan Émile**

RSS 2.0