Julmarknad

Förra söndagen var jag nere i stora staden Göteborg - var faktiskt första gången jag åkte bil och inte tåg dit. Gjorde Lisa sällskap dit, eftersom hon skulle stå med sin butik Futagoshop (http://www.futagoshop.se/) på HikariKais julmarknad.
 
Vi åkte strax efter sju på morgonen. Vi ville nämligen komma fram i tid och hinna ställa iordning borden innan julmarknaden öppnade kl. 12. Dock blev det snöigt efter Skövde, vilket till slut övergick i snöoväder. Vi stannade dessutom i Alingsås för "frukost" på Max. Hursomhaver, vi kom fram till rätt ställe till slut även om det blev lite senare än planerat - cirka halv tolv. När vi steg ur bilen hade det slutat snöa. Det regnade istället! Väldigt tråkigt, då det inte bådade gott för att folk skulle vilja bege sig ut och shoppa...
 
Det var nog totalt nio-tio försäljare på marknaden (som, tack och lov, var inomhus!) med Futagoshop och alla verkade få något sålt.
 
 
Det kom, trots vädret, en hel del folk till marknaden och det blev lite sålt även från vårt bord. Jag satt med Lisa vid bordet och hjälpte till med försäljningen. Eftersom vi var två gav det oss friheten att röra på oss lite i och utanför rummet, utan att behöva oroa sig för ett obemannat bord.
 
 
 
Dagen gick fort och även jag gjorde ett par fynd. Jag köpte en manga och två par örhängen. Se bild nedan:
 
 
 
Vid fem-tiden kom Jacob förbi - han var lat och ville inte röra sig ut i regnet, vilket bidrog till att han kom först då. Dock glömde han ta med sig påsen med jeans från mor sin... Jag skulle nämligen sy en väska åt henne och hade tänkt göra det innan jag åker ner igen över nyår. Men nu får det vänta. Vilket är skönt också, eftersom jag kan ägna den tiden åt packning och annat istället. Men jag och Jacob smet iväg en stund till Maid Café och fikade en stund. När vi gick tillbaka till bordet var det dags att packa ihop. Jag och Lisa hade ändå en bra bit att åka och ville inte komma hem allt för sent.
 
Bordet ihoppackat och sakerna i bilen igen, jag följde Jacob till affären lite snabbt och sen bar det av hemåt med Örebro. Vi stannade vid Rasta Vårgårda och åt - Lisa bjöd på maten som tack för hjälpen, vilket jag tackade för.
 
Väl hemma igen, blev det att se till att allt var iordning för morgondagen eftersom jag hade praktik och som vanligt behövde hemifrån vid kvart i sju.
 
Allt som allt var det en bra och trevlig dag! :)
 
**Allan Émile**

Yeah

Förra helgen bestod mycket av att skriva färdigt ett arbete som skulle in i torsdags, medan den här helgen hittills har spenderats med att göra i princip ingenting. Ska ner till Göteborg imorgon över dagen, tillsammans med Lisa. Hon plockar upp mig innan halv åtta - usch! för att gå upp tidigt på en söndag - och så bilar vi ner. Jag ska hjälpa henne med försäljningen under en julmarknad. Lär komma hem ganska sent imorgon kväll, vilket är lite jobbigt då jag måste upp till praktiken igen på måndag. Menmen, det går alltid på ett eller annat sätt när man måste!
 
Beroende på när jag dyker upp hemma igen, kanske jag skriver om hur dagen varit, annars ska jag försöka göra det under måndagen.
 
Jag ska även försöka ta en dag/eftermiddag då jag känner mig inspirerad till att uppdatera om mitt liv under den senaste tiden.
 
Jag avslutar detta inlägg med att citera mig själv:
 
"Hade det inte varit för brösten hade jag sett riktigt bra ut ibland, till och med varit snygg vid tillfällen. Idag är en av dessa dagar ^_^

Japp, idag mår jag bra och självförtroendet är på toppennivå :)"
Facebook-status tisdag 3 december 2013
 
**Allan Émile**
 
 

RSS 2.0